Vuoden ansioitunut valmentaja

Nopeasti muut kuulumiset 

Viimeisen parin viikon aikana on ollut menoa ja meininkiä. Aloittelin kesätyöt Turun Sup Rentalilla, hoitelin omia treenejä ja valmennuksen puolella valmistauduttiin kevätnäytökseen. Oon tosi innoissani mun kesätyöstä. Vuokrailen SUP-lautoja Turun Ruisssalossa. Miljöö on todella kaunis ja rentouttava. Alku kesä on ollut kelien puolesta aika hyvä, toivotaan että sama jatkuu!

IMG_7263

Treenien osalta kyykyt on kulkenut ja vähän kovempia yhdistelmiäkin oon päässyt tekemään. Oon myös kunnostautunut todenteolla kehonhuollon saralta. Sain varattua hieronta aikaa ja nyt oon ehtinyt jo pari kertaa käymään, ensi viikolla meen taas. Mulla on paha tapa saada itseni hierojalle vasta sitten kun joka paikka kolottaa ja ei pysty enää treenaamaan kunnolla. Nyt ajattelin tehdä tässä asiassa parannuksen ja pitää käynnit säännöllisinä. Tähän tarvitsisinkin apua. Oon käynyt Turussa TYA:lla hieronnassa ja kesällä he ovat kuukauden päivät kiinni, vinkatkaa hyviä hierojia Turusta jos ootte sellaisen löytänyt!

COCO Sportin kevätnäytös

Seuran kevätnäytös pidettiin 25.5. keskiviikkona. Mun käsialaa oli meidän pienimpien tyttöjen ohjelmat ja voi että ne oli söpöjä! Pienten musiikit olivat Nalle Puhista, Lilo & Stitch ja Inside Out –elokuvasta. Pienten kanssa ohjelmien tekeminen ja opettelu on aina haasteellista, koska se vaatii hurjasti keskittymistä. Pienimmäthän meillä ovat 2012 syntyneitä. Ohjelmat kuitenkin saatiin hyvin kasaan ja ne muistuivat myös esiintymislavalla melko hyvin jännityksestä huolimatta!

Seuralla on ollut tapana muistaa näin keväisin ansioitunut voimistelija, valmentaja ja seura-aktiivi. Ilokseni sain valmentaja tunnustuksen syksystä alkaen tekemästäni työstä COCO Sportin riveissä. Olen iloinen, että olen päässyt mukaan näin lämminhenkiseen ja osaavaan porukkaan! Yhteistyö seuran päävalmentajan Mintun kanssa on mutkatonta ja helppoa, uskon, että tämä on osaltaan auttanut myös minua tekemään työni niin hyvin kuin pystyn. Mintun kanssa voimme pohtia yhdessä ratkaisuja valmennus jutuissa avoimesti ja kehittävästi.

Minulle on tärkeää, että valmennustyötä tehdään ajatellen lasten ja nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se tarkoittaa usein jokaisen tytön kohdalla erilaisia toimenpiteitä ja valmentajan työssäni pyrin huomioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet. Jokainen oppii omalla tavallaan ja tahdillaan, valmentajan on tärkeää pystyä mukautumaan tilanteeseen valmennettavien mukaan.

IMG_0491

Muistoksi tunnustuksesta sain COCO-korun.

Jatkossa olen myös mukana seuramme kokonaisvaltaisen valmennuksen työryhmässä, miettimässä miten pystymme seurassa toteuttamaan ideologiaamme tehokkaasti ja yksilöllisesti jokaisen voimistelijan kohdalla. On upeaa päästä työskentelemään tärkeän asian parissa muiden innostuneiden seuratyöntekijöiden kanssa! Kesän ajan joudun olemaan hieman vähemmän mukana valmennuskuvioissa kesätyön vuoksi, mutta syksyllä jatketaan täydellä tohinalla 🙂

PS. Meillä on COCO Sportilla kokeilu- ja valintapäivä torstaina 2.6. jos tiedät jonkun innokkaan pikku voimistelijan, niin minulta voi kysellä lisätietoja! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s